کریم حاجیزاده بعدازظهر یکشنبه در حاشیه بازدید از روند مرمت و بهسازی بازار تاریخی اردبیل در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: دلیل تأخیر در بهسازی آثار تاریخی به کمبود اعتبارات برمیگردد.
وی افزود: مدیر دستگاه اجرایی بر اساس قوانین میتواند تنها تا ۱۰ درصد بیشتر از اعتبار ابلاغی تعهد ایجاد کند و بیشتر از آن بر اساس قوانین دیوان محاسبات میتواند مدیر را دادگاهی کند.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی استان همین محدودیت موجب شده است ما در موضوع مرمت آثار تاریخی از جمله بازار قیصریه اردبیل بر اساس میزان اعتباراتی که در دست داریم وارد عمل شویم.
حاجیزاده پیشبرد پروژه را بر اساس توافق و تعهدات سازمان عنوان و اضافه کرد: به دلیل اینکه آثار تاریخی متعددی در سطح استان نیازمند تأمین اعتبار است در حال پیگیری و بررسی گزینههای مختلف جذب اعتبار هستیم.
وی متذکر شد: میراث فرهنگی استان نه تنها از مرمت آثار تاریخی غافل نیست بلکه به دلیل شناخت از ارزش این آثار به مراتب دلسوزی بیشتری نیز دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان با ذکر مثالی به وضعیت بهسازی بازار تاریخی اشاره کرد و افزود: این بازار در دهه ۸۰ که بنده در میراث فرهنگی استان بودم برای اولین بار عملیات بهسازی را به خود دید.
حاجیزاده تأکید کرد: در این مدت مدیران متعددی آمدهاند و بااینوجود وضعیت بازار تغییری نداشته و از سال گذشته عملیات بهسازی به ویژه در چند سرای قدیمی بازار از سر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: انتظار میرود مردم و کسبه وضعیت کمبود منابع مالی را درک کرده و در حد توان میراث فرهنگی استان پیشبرد طرحها را بخواهند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان افزود: بااینوجود تمامی تلاش خود را به کار بستهایم تا در اعتبارات گشایشی حاصل شود و بتوانیم پروژهها را سرعت بخشیم.
نظر شما